2013. január 27., vasárnap

Hogyan lehet szép szempillám, műszempillák nélkül?

Sokan nem szeretik ha valami dolog van rajtuk. Vannak akik még a sminket is csak jeles alkalmakkor használják. Ha Ön ezek közé tartozik,  akkor feltétlenül olvasson tovább!

A természetes kinézetet kedvelők gyakran járnak a kozmetikushoz szempilla festésre, így ezzel a szempillák mindennapi festése is megoldódik. Annak érdekében, hogy a szempillák ne legyenek túl egyenesek, előkerül a régi, jól bevált szempilla csipesz.

Mondjuk, hogy elhiszem, hogy ezek nem károsítják a szempillákat, de szerintem pont addig tartanak, amíg el nem nem  fordultunk a tükörtől. 
Hogyan tudjuk elérni, hogy szempilláink mégis íveltebbek legyenek?
Javaslataim:

Az egyik teljesen ártalmatlan eszköz a  melegíthető szempilla göndörítő. Pontosan akkora mint egy toll és elemmel működik. Mielőtt használni szeretné a készüléket, nedvesítse be a festékmentes szempillákat. Ahogy a szempilla göndörítő felmelegedett, kezdje el a szempillák közepétől gyengéden felfelé fésülni őket. Tartsa a meleg szempilla göndörítő fejet a szempillák végéhez, gyengéden tartsa őket felfelé, visszafelé nyomva, legalább 3 másodpercig.  Addig ismételve, amíg nem értük el a kellő hatást.


A szempilla göndörítő méreténél fogva, minden kézitáskában elfér. Az eljárás nem károsítja a szempillákat. 
Mindenkinek ajánlom, aki:
  • nem használ semmilyen sminket,
  • szempilla spirál használata előtt
  • 3D szempilla készítést megelőzően, ha íveltebb pillákat szeretnénk felrakatni,
  • meglévő J formájú 3D szempillák íveltebbé tételéhez. 
A másik a szempilla dauer. Szintén egy teljesen ártalmat szempilla göndörítő eljárás, amivel akár két hónapig szépen ívelt szempilláink lesznek. Vigyázat! Meglévő szempilla hosszabbításnál ezt nem lehet alkalmazni, viszont szempilla hosszabbítás előtt igen! A webáruház nem javasolja a dauerolt szempillákra készülő hosszabbítást, a gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a dauerolás után elérhetjük, hogy szempilla stylistunk bátran javasolhatja a C, illetve a D ívű szempillákat is! Ha ezt az eljárást választjuk, a szempilla dauerolás és a szempilla hosszabbítás között legalább 24h óra teljen el. Nem javasolt ugyanaz nap végezni.
A szempilla dauerolást leginkább azoknak javasoljuk, akik a szépségápolásban jártasak, szépségipari termékeket gyakorlottan használják. Aki nem biztos benne, hogy boldogul a használatával, keressen fel egy kozmetikust. A professzionális szempilla dauer szett legalább 15 kezeléshez elegendő.


A professzionális szempilla dauer szett több alkalomra is elegendő. Elkészítése egyszerű. Elméletben hasonlít a haj dauerolására. A szempillákat ugyan nem lehet egy csavaróra felcsavarni, de.... A csomagolásban található  több, különböző vastagságú csavarót helyettesítő szivacs hengerke, külső bevonata egy tapadó enyhén ragacsos anyaggal van bevonva. Ez könnyen rátapad a szemhéjra, a szempillákat pedig erre a hengerre kell "felhajtogatni". Ezután kell a csomagolásban lévő zselékkel, fixáló szerrel  a szempillákat bekenni. Magyarul, ez a fixáló helyettesíti a dauer vizet.
Az eljárás kb. 30-40 percet vesz igénybe és több mint 2 hónapig elfelejthetjük a szempilla csipesz, vagy a göndörítő használatát...




A két fázis elnevezés abból ered, hogy a szemfesték 2 tartályból áll, melyhez mind a két oldalon, kupakba integrált szempilla kefe van. Az egyik tartályban fehér szemfesték van, a másikban pedig fekete. 
Ez a szempilla spirál olaj mentes, ezért ideális a kontaktlencsét viselőknek, valamint a szempilla hosszabbításnál az alsó szempillákhoz is használhatjuk. Eltávolítása éppen az olajmentessége miatt egyszerű.


Tippek és ötletek a használatához: 
Először a fehér végét tekerjük ki, a kefe valamivel rövidebb és ducibb. A fehér ápoló krémmel kifestjük a szempillánkat. Egy fapálcika segítségével enyhén tartsuk felfelé a szempilláinkat, ezáltal formázzuk őket, még íveltebbre. Amikor a fehér festék egy picit megszáradt, ( 1-2 másodperc) felvihető a vékonyabb fejű kefével ellátott fekete szempilla festék. Mindig bentről felfelé fésüljük a szempillánkat.
Ezzel nem tud fél munkát végezni! Ahol fehér marad a szempillája, oda nem tett elég fekete festéket.
Amikor fehérrel kifesti a szempilláit, meglepő lesz, hogy tulajdonképen mennyi láthatatlan, festésre váró szempillája van.
Az első használat után, látványos lesz az eredmény!

Szépen ívelt szempillák 0-24h.....





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése